sobota, 8 lutego 2014

vol. 361^ schab smażony z marchewką i suszonymi pomidorami.

schab podsmażony z marchewką, musztardą francuską, suszonymi pomidorami na oliwie z suszonych pomidorów


Kiedy mieszanki warzywnych mrożonek kończą się albo troszkę znudzą, kupuję kilogram marchewki i następnego dnia zastanawiam się, dlaczego nie kupiłam od razu dwu. Część na moje nietypowe 'drugie śniadanie', odgrzewane w porze południa; część na surowo, część w międzyczasie, ostatnie dwie zjedzone na zasadzie 'co będą takie dwie leżeć, lepiej je zjem'. 

Dlatego wczoraj kupiłam brokuła. Połowy już nie ma, drugą połowę 'zniszczę' niebawem.

Po wyłożeniu marchewki na talerz, warto skropić ją kilkoma kroplami porządnego oleju, a - jak powszechnie wiadomo!:) - w oleju zawartych jest wiele substancji odżywczych, dlatego nie należy się go bać. Po więcej konkretnych informacji i po dobre produkty odsyłam zainteresowanych na stronę Revitalen.pl :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...