Składniki na ciasto:
30 dag drożdży
30 dag mąki
kilka łyżek oleju
woda
sól
Pieczemy około pół godziny w 180 st. C
Przed podaniem polać łyżką oleju lnianego.
Polecam Wam oleje ze strony http://revitalen.pl.
Polecam Wam oleje ze strony http://revitalen.pl.
A jeszcze w tym tygodniu spodziewajcie się recenzji przysmaku dla sportowców - i nie tylko!
Wanilia i tiramisu.... Mogłabym zjeść całą paczkę na raz!
A dla zwolenników polskich smaków, kojarzonych - co mnie zawsze dziwi - głównie z babciami - zapraszam Was w weekend do domowej garmażerii. Wolicie pierogi ruskie ze śmietaną czy skwarkami?
:)
ja od zawsze uwielbiam domowe pizzy super :)
OdpowiedzUsuńPizza wygląda apetycznie. Fajnie prowadzony blog, ładne zdjęcia - zapraszam do jego bezpłatnej promocji na mojej platformie (rejestracja zajmuję chwilę)
OdpowiedzUsuń